Tuesday, July 8, 2008

Program PBC bulan Julai

Program Perkongsian Bijak Cemerlang atau PBC adalah program bulanan untuk ahli-ahli HPA mendapatkan ilmu yang diperlukan bagi menjalankan perniagaan MLM HPA.

Program ini berlangsung selama 2 hari 1 malam. Ianya berupa program pembentukan jati diri usahawan dan bina insan. Para peserta akan ditunjukkan langkah untuk mendapatkan pendapatan bulanan sehingga 4-5 angka dalam jangka masa yang singkat.

Modul-modul lain yang diajar ialah pengenalan syarikat, asas pelan pemasaran, gerak kerja 6M, eagle eye sponsoring, pelan tindakan, demo produk, diagnostik tapak tangan dan lain-lain.

Bagi ahli baru, PBC juga jalan singkat untuk anda naik pangkat yang pertama: pangkat Pengurus Melati (PLX). Pangkat PLX melayakkan anda mendapat bayaran bonus bulanan kekal sebanyak 20% dari Nilai Mata (NM) atau PV anda. Syaratnya ialah dengan menghadiri program PBC dan membuat pembelian sebanyak 300 Nilai Mata (NM) sebaik tamat PBC.

Berikut adalah senarai Program PBC bulan Julai untuk ahli-ahli HPA di sekitar Lembah Klang.

12-13 Julai :
1)Hotel Residen Uniten, Bandar Baru Bangi
2)Kem Rubutia, Gombak, Selangor.

19-20 Julai :
1)Kompleks Balai Islam Taman Tun Dr Ismail, Kuala Lumpur.

Sila hubungi upline anda untuk proses pendaftaran dan bayaran. Yuran hanya RM 180 sahaja termasuk penginapan hotel, makan dan bahan kursus.

Jom sertai PBC bulan Julai!

No comments: