Wednesday, July 2, 2008

Herba D'Det Untuk Keracunan Hati

Sebagaimana yang diajarkan kepada para perawat HPA, jika didapati di bahagian atas lidah berwarna kuning, itu tandanya orang itu menghadapi keracunan pada hati (liver). Tubuh yang diselimuti racun akan mempengaruhi sistem imuniti. Sistem imuniti yang lemah akan memudahkan penyakit menyerang tubuh. Apa yang perlu kita lakukan untuk melawan penyakit ialah mengaktifkan sistem imuniti.

Herba untuk merawat keracunan pada hati (liver) adalah D'Det. Herba D'Det adalah sejenis herba yang berfungsi untuk detoksifikasi (detoxification). Jika di pasaran kebanyakan syarikat ubatan herba menawarkan produk detoksifikasi dengan satu atau dua jenis herba, HPA menggunakan 28 jenis herba untuk D'Det.

Kerana kandungan herbanya yang tinggi, bagi mereka yang baru pertama kali mencuba produk herba adalah dinasihatkan mengambil hanya sebiji kapsul sahaja pada waktu pagi dan malam. Ataupun cara yang terbaik ialah dengan membuka kapsul D'Det dan menuang serbuknya ke dalam air panas dan diminum bersama madu. Setelah mengambil D'Det beberapa hari, inshaAllah tenaga kita akan bertambah.

Selamat mencuba.

No comments: